Prvi prilaz M.Š.Kurtćehajića br.5. 77000 Bihać, BiH

 +387 37 / 220 - 524     +387 61 / 443 - 872

 office@bocco.ba

Bocco - soft ice cream

Bocco - O nama

BOCCO / pure passion je sinonim za profesionalni pristup u gastronomiji, uspjeh, najviši kvalitet proizvoda, moderno poslovanje i servisiranje svih profesionalnih uređaja koji se koriste u profesionalnoj gastronomiji - HoReCa kanalu prodaje. Svakodnevno nam brojni potrošači naših proizvoda, ukazuju povjerenje jer s punom odgovornošću gradimo 100 %-nu sigurnost naših proizvoda.

Sa strašću osluškujemo želje i potrebe naših korisnika prenoseći ih u izvrsnost naših brendova i usluga. Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je zajednička svakodnevna misija. Cilj nam je postaviti nove standarde u selekciji i distribuciji proizvoda profesionalnog karaktera i drugih proizvoda.

Uz česte promjene na tržištu postaje sve teže održati konstantnu i kvalitetnu ponudu te time zadržati povjerenje krajnjih potrošača. Naša vizija je postati Vaš dugogodišnji partner koji će uvijek biti tu da Vam pomogne u održanju kvalitetne ponude.

Mi smatramo kao našu obavezu i zadovoljstvo da svoje potrošače konstantno upoznajemo sa novim proizvodima, novim ukusima, ali i da ih motivišemo na usvajanje novih navika. Entuzijazam, posvećenost i ljubav prema gastronomiji, nam ne dopuštaju da u svom asortimanu ponudimo proizvode loše kvalitete i time ugrozimo vašu i našu reputaciju.

Bocco pure passion
Bocco - ponuda aparata i masina za sladoled